fbpx

Harrastajan aikajana.

Voit liittyä mukaan missä tahansa vaiheessa!

Mini-BJJ 3-6v

 

Mini-BJJ on 3-6 vuotiaan lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Lapsi pääsee aikuisen kanssa turvallisesti tutustumaan jiujitsun maailmaan. Yhdessä harjoittelu aikuisen kanssa on lapselle yhdistävä ja miellyttävä kokemus.

Ryhmässä lapsi kehittää tasapainoa, koordinaatiota ja kehonhallintaa, pitää hauskaa sylin täydeltä, vahvistaa suhdettaan aikuisen kanssa ja saa pieniä sekä isoja onnistumisen tunteita.

Mini-BJJ ryhmässä motoristen perustaitojen kehittäminen on tärkeimmässä roolissa, jonka avulla lapsi saa loistavat edellytykset liikkumiseen ja urheiluun tulevaisuudessa.  Lasten motoristen taitojen hedelmällisintä aikaa on ikävuodet 0-6. Jos lapsi ei näitä perustaitoja tällöin saa riittävästi harjoittaa, kouluikäisenä oppiminen on jo huomattavasti vaikeampaa. Tarvittavat hermosolut ovat jääneet kehittymättä tai jopa surkastuneet. 90% ihmisen hermostosta kehittyy ensimmäisen 6 ikävuoden aikana. Lapsi, joka ei ole saanut tarpeeksi perusliikeharjoitusta tuntee itsensä usein epävarmaksi ja kömpelöksi.

Luvata voi, tämän hauskemmaksi ei enää liikkuminen voi mennä! Mini-BJJ synnyttää ja vahvistaa lapselle elinikäistä liikkumisen iloa!

Napero BJJ 6-9v

 

Napero-BJJ ryhmiä on useita. Lapsia jaetaan iän ja taitotason mukaisesti eri ryhmiin siten, että harjoittelu edistää parhaiten lapsen kehitystasoa. Ryhmään voi liittyä missä tahansa vaiheessa mukaan tai siirtyä Mini-BJJ:n kautta. Lapsi osallistuu ryhmään ilman vanhempia/tuttua aikuista. Napero-BJJ:ssa luodaan perustaa kokonaisvaltaisesti lapsen liikunnalliselle toiminnalle!

Pääpaino ryhmässä on motoristen perustaitojen ja ominaisuuksien kehittämisessä, nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa. Napero-BJJ:ssa harjoitellaan ryhmässä toimimista ja yhteisten harjoitussääntöjen opettelua. Kaikki kehittävät harjoitukset on naamioitu erilaisiksi leikeiksi ja peleiksi. BJJ perusliikkeitä käydään vähän enemmän mitä aikaisemmassa ryhmässä. Päätavoite on kuitenkin tässä vaiheessa vielä, että lapsi saa pitää hauskaa leikkimällä sekä rakastua liikkumiseen ja urheiluun! 

Juniori BJJ 10-13v

 

Ryhmään liittyminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista! Opetussuunnitelma on tehty niin, että uusi harrastaja voi liittyä ryhmään, missä tahansa vaiheessa oppituntien kiertoa. Harjoittelusta ei ole tehty liian vakavaa. Hauskanpito ja naurun remakka kuuluvat harjoituksiin. Lapselle/nuorelle kehittyy monipuolisesti nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja motoriikkaa.

Hyvät käytöstavat ohjaavat harjoittelua ja arvomaailman kehittymistä. Combat Heavenin salietiketissä opetetaan nuorille hyviä käytöstapoja, kärsivällisyyttä ja toisten ihmisten huomioon ottamista ja kunnioittamista. Kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää kiusaamisen kohteeksi joutumista sekä häiriökäyttäytymistä.

Combat Heaven on osana kamppailija ei kiusaa – hanketta. Opetamme junioreille, että BJJ tekniikoita käytetään aina hyvässä hengessä, salin ulkopuolella taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa.