fbpx

SOPIMUSEHDOT

JÄSENSOPIMUKSEN PURKAMINEN JA SIIRTÄMINEN

1. JiuJitsu Heaven Oy:lla on oikeus purkaa sopimus, mikäli jäsen aiheuttaa huomattavaa haittaa tai vahinkoa toiminnallaan tai toimii hyvän tavan tai lain vastaisesti tai jättää noudattamatta turvallisuuteen ja yleiseen viihtyvyyteen liittyviä sääntöjä olennaisesti.

2. Jäsensopimusta voidaan siirtää eteenpäin erityisistä syistä kuten mm. raskaus tai pysyvä sairaus/vamma, joka estää lajin harjoittelun. Ko. tapauksissa jäsenen on esitettävä asiaankuuluva sairauslomatodistus. Sairausloman kesto lisätään käyttöaikana ennakkoon maksetun jäsenyysajan jatkoksi. Mikäli asiakas ei halua esittää sairauslomatodistusta jäsenyyden tauottamiseksi, on hänen irtisanottava jäsenyytensä normaalien irtisanomisehtojen mukaisesti.

3. Jäsensopimuksen voi irtisanoa, mikäli jäsen muuttaa pysyvästi pois paikkakunnalta tai lääkäri määrää hänelle pysyvän liikuntakiellon. Muutto todennetaan postin virallisella muuttoilmoituksella ja terveydentilamuutokset lääkärintodistuksella.

4. Kaikki sopimukset ovat määräaikaisia. Harjoittelumaksu veloitetaan automaattisesti kuukausittain annetulta maksukortilta. Määräaikaiset sopimukset muuttuvat toistaiseksi voimassa oleviksi sopimuksiksi määräajan päätyttyä. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi purkaa halutessaan 1 kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen jimi@combatheaven.fi. Määräaikaiset sopimukset ovat voimassa sovitun määrä ajan.

 

SÄÄNNÖT

1. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle.

2. Kulkutunniste salille on henkilökohtainen, salille ei saa päästää muita samalla tunnisteella. Väärinkäytöksistä, kuten toisen henkilön päästämisestä salille omalla tunnisteella, perimme 250 euron sakkomaksun.

3. JiuJitsu Heaven Oy ei ole velvollinen palauttamaan maksettuja jäsenmaksuja tai harjoittelumaksuja kansallisen epidemian, kansainvälisen pandemian, yllättävien luonnonmullistusten tai katastrofien sattuessa. Sopimuskautta jatketaan asiakkaalle kiinnioleva aika salin uudelleen avautuessa. Tiedotustapana on sähköposti, Combat Heavenin viralliset sivut sekä Instagram.

 

HARJOITTELUMAKSUT JA JÄSENYYDET

Harjoittelumaksun suuruus vaihtelee valitun jäsenyyden mukaan:
Klubijäsenyys: 59 € / kk, 12kk määräaikaisuus
69 € / kk, 6kk määräaikaisuus
79 € / kk, 3kk määräaikaisuus

Edellä mainitut harjoittelumaksut oikeuttavat käymään kaikissa kalenteriin merkityissä lajiharjoituksissa. (pois lukien peruskurssit sekä tietyt ikään ja sukupuoleen sidotut ryhmät, kuten junnut, naiset jne.). Klubijäsenyyteen sisältyy kulkutunniste, joka oikeuttaa käyttämään salia myös kalenteriin merkittyjen lajiharjoituksien ulkopuolella sekä oheisharjoittelutilojen vapaan käytön. Combat Heaven tarjoaa klubijäsenten perheenjäsenille -20% alennuksen.

Lapsille harjoittelumaksu Mini-BJJ ja Napero-BJJ ryhmissä on 40 € / kk, joka oikeuttaa yhteen harjoitukseen viikossa. Asiakas sitoutuu kerralla 4kk määräaikaisuuteen. Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.

Juniori-BJJ ja nyrkkeilyssä harjoittelumaksu on 50€ / kk, joka oikeuttaa 2 harjoitukseen viikossa. Asiakas sitoutuu kerralla 4kk määräaikaisuuteen. Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.

Combat Heaven tarjoaa sisaralennus -20%, joka koskee lasten kursseja. Vanhimman lapsen ryhmästä maksetaan täysi kurssimaksu ja nuorempien lasten kurssimaksuista saa -20% alennuksen.

Ostaessa jäsenyyden kesken kuukauden, maksat jäsenyyden oston yhteydessä ensimmäisenä tasauslaskun. Siitä eteenpäin laskutus tapahtuu tasakuukausittain, kuukauden ensimmäinen päivä.

Esimerkki: Jäsenyys tehdään 15.01.2023. Jäsen maksaa 15.01-31.01 välisen ajan, jolloin hinta on suhteutettu tähän ajanjaksoon. Seuraava jäsenmaksu veloitetaan 01.02.2023, joka on normaalin jäsenmaksun verran. Tästä eteenpäin laskutus tulee aina tasakuukausittain, kuukauden ensimmäinen päivä.

Asiakkaan halutessa, voimme lähettää myös laskun paperisena, jolloin peritään laskutuslisä 5 € per lasku. Alaikäiselle tehtäessä jäsensopimusta, sopimuksen täyttää täysi-ikäinen Huoltaja.

Combat Heavenin peruskurssien hinta on 119€. Annamme kaikille peruskursseille osallistuville rahat takaisin – tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä koe kamppailulajeja omaksesi ja peruutat osallistumisesi peruskurssille viikon sisällä kurssin aloituksesta, hyvitämme kurssimaksun loppuosan. Liikuntaeduilla maksetuista kursseista emme palauta rahoja takaisin.

 

POIKKEUKSET HARJOITUSAJOISSA JA LOMAT

Ohjattuja harjoituksia ei järjestetä aikuisille eikä lapsille viikolla 52. Pohjois-Karjalan alueen hiihto- ja syysloma sekä viikoilla 28,29 ja 51 viikoilla järjestämme supistetusti harjoituksia.

Lapsilla ja junioreilla koko heinäkuu on lomakuukausi silloin ei peritä myöskään jäsenmaksuja. Pohjois-Karjalan alueen hiihto- ja syyslomaviikoilla ei järjestetä lapsille ja nuorille harjoituksia.

JiuJitsu Heaven Oy pidättää oikeuden muutella harjoituskalenterin vuorojen ajankohtia.

Äkillisen sairauden tai vakavan akuutin syyn takia, jos joudumme perumaan harjoitukset JiuJitsu Heaven Oy ei ole velvollinen korvaamaan harjoitusta. Mikäli emme pysty järjestämään ohjausta seuraavalle harjoituskerralle, olemme velvollisia järjestämään korvaavan harjoituksen erikseen sovitulle ajankohdalle tai palauttamaan maksettuja jäsenmaksuja.

 

VAKUUTUS

Lapset ja nuoret (alle 15 vuotiaat) ovat LähiTapiolan kautta tapaturmavakuutettu sopimuksen voimassaolon aikana toteutuneissa harjoituksissa. Lapset ja nuoret ovat salilla ohjausryhmän ulkopuolella huoltajan omalla vastuulla.

JiuJitsu Heaven Oy ei vakuuta aikuisia jäseniään ja jokaisen jäsenen tulee huolehtia itsenäisesti omasta vakuutusturvastaan.

Aikuiset osallistuvat harjoituksiin omalla vastuulla. JiuJitsu Heaven Oy ei ole vastuussa harjoituksissa, kilpailuissa, seminaareissa tai muuhun toimintaan liittyvissä tapahtumissa aikuisille tapahtuvista tapaturmista tai henkilövahingoista.

JiuJitsu Heaven Oy käyttää maksuvälittäjänä Stripeä tai paperilaskutusta. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa, jonka välityksellä voit tehdä ostoksia debit- ja creditkorteilla (Visa, MasterCard, American Express). Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla debit- tai creditkorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä