fbpx

nyrkkeilyn peruskurssi alkaa 30.8 Joensuussa

heinä 26, 2022Uncategorized0 Kommenttia

KURSSI TÄYNNÄ! SEURAAVA NYRKKEILYN PERUSKURSSI MARRASKUUSSA.

(Kurssille mahtuu vain 24 hlö:ä, joten varaa paikkasi mahdollisimman pian)

Nyrkkeily on haastava taitolaji, jossa voit aina oppia uutta. Lajin voit aloittaa olitpa sitten minkä tahansa ikäinen, kokoinen tai kuntoinen. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista. Laji sopii sekä miehille että naisille.

Combat Heavenilla saat itse päättää, mitkä ovat sinun tavoitteet. Haluatko päästä nyrkkeilyn kautta parempaan kuntoon eli harrastaa kuntoilumielessä vai kenties astua köysien välistä kehään. Sinä päätät, me autetaan sinua tavoitteessasi.

Nyrkkeilyn tehokas alkujumppa ja monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti. Nyrkkeilyn vauhti, vaihtelevuus ja tekninen haastavuus auttavat tehokkaasti unohtamaan arkipäivän stressitekijät. Nyrkkeillessä kehität jatkuvasti tasapainoa, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Yläkropan kiertoliikkeet ja lyönnit rentouttavat yläkropan lihasjännitystä ja antaa lievitystä niska-hartiaseudun jumeihin.

Lajiharjoitteet tehdään nyrkkeilysäkillä tai pariharjoituksina pistehansikkaisiin. Jatkoryhmässä halukkaat pääsevät myös ottamaan otteluharjoitteita eli niin sanottuja sparriharjoitteita.

Kurssin ohjaa Combat Heavenin Jimi Miettinen apuohjaajien kanssa.

Kurssin hinta on 119€. Peruskurssin kesto on neljä viikkoa, jonka jälkeen pääset kuukauden harjoittelemaan jatkoryhmän harjoituksissa. Kurssimaksun hinnalla pääset siis harjoittelemaan 30.8-30.10 (2kk) aikavälin. Klubijäsenet voivat osallistua peruskurssille 60€ hinnalla. Kurssille otetaan 24 osallistujaa.

Peruskurssin harjoitukset ovat tiistaisin klo 19.00-20.00 sekä torstaina 20.00-21.00. Jatkoryhmän harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 18.00-19.00.

Huom. Tarjoamme kaikille peruskursseille osallistuville rahat takaisin tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä koe kamppailulajeja omaksesi ja peruutat osallistumisesi peruskurssille viikon sisällä kurssin aloituksesta, hyvitämme kurssimaksun loppuosan.

Toimi seuraavasti ilmoittautuessasi kurssille:

1. Klikkaa alempaa ”Ilmoittaudu tästä” (samalla rekisteröidyt Combat Heavenin jäsenrekisteriin).

2. Täytä vaadittavat tiedot ja allekirjoita sopimusehdot.

3. Kun olet rekisteröitynyt, päädyt sisäänkirjautumisen kohtaan. Kirjaudu sisään ja lisää ”Billing details” kohtaan pankkikortin tiedot. Maksukortin tiedot tulee olla lisättynä ennen kuin yrität maksaa kurssia!

4. Valitse ”Select membership options” kohdasta ”Nyrkkeilyn peruskurssi 30.8-30.10”. Huom lisää maksukorttisi tiedot ennen kuin yrität maksaa kurssia! Älä osta muita harjoituskausia.

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa Combat Heavenille nyrkkeilemään!

PS. Mikäli koet jotain ongelmia rekisteröitymisessä, ota yhteyttä Jimi Miettiseen +358505955645 tai jimi@combatheaven.fi