fbpx

Kuntonyrkkeilyn/nyrkkeilyn peruskurssi alkaa 3.5.2022 Joensuussa

huhti 13, 2022Uutiset0 Kommenttia

Nyrkkeilyn peruskurssi Joensuussa! 🥊🥊

Nyrkkeily on haastava taitolaji, jossa voit aina oppia uutta. Lajin voit aloittaa olitpa sitten minkä tahansa ikäinen, kokoinen tai kuntoinen. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista. Laji sopii sekä miehille että naisille. Combat Heavenilla saat itse päättää, mitkä ovat sinun tavoitteet. Haluatko päästä nyrkkeilyn kautta parempaan kuntoon eli harrastaa kuntoilumielessä vai kenties astua köysien välistä kehään. Sinä päätät, me autetaan sinua tavoitteessasi.

Nyrkkeilyn tehokas alkujumppa ja monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti. Nyrkkeilyn vauhti, vaihtelevuus ja tekninen haastavuus auttavat tehokkaasti unohtamaan arkipäivän stressitekijät. Nyrkkeillessä kehität jatkuvasti tasapainoa, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Yläkropan kiertoliikkeet ja lyönnit rentouttavat yläkropan lihasjännitystä ja antaa lievitystä niska-hartiaseudun jumeihin.

Lajiharjoitteet tehdään nyrkkeilysäkillä tai pariharjoituksina pistehansikkaisiin. Jatkoryhmässä halukkaat pääsevät myös ottamaan otteluharjoitteita eli niin sanottuja sparriharjoitteita.

Kurssin kesto 2kk. Hinta 100€. Harjoitukset tiistaisin 18-19.00 ja torstaisin klo 17.30-18.30, osoitteessa Tulliportinkatu 57, 80130 Joensuu.

Tervetuloa mukaan!