fbpx

POTKUNYRKKEILYN PERUSKURSSI ALKAA 29.5.2023 JOENSUUSSA (KURSSI TÄYNNÄ!)

touko 2, 2023Uncategorized0 Kommenttia

(Kurssille mahtuu vain 16 hlö:ä, joten varaa paikkasi mahdollisimman pian)


Potkunyrkkeilyn peruskurssi Combat Heavenilla! 

Potkunyrkkeily on erittäin monipuolinen urheilulaji, joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lajissa on kehittynyt kilpailutoiminta, mutta sen kuntoilumuodot ovat yhä suositumpia. Combat Heavenilla potkunyrkkeilyä voit harrastaa kuntoilu- sekä kilpailumielessä.

Potkunyrkkeilyssä harjoitat kehoasi kokonaisvaltaisesti. Harjoituksiin kuuluu muun muassa lihaskunnon ja kestovoiman parantaminen, nopeusharjoitteet, perustekniikka, paritekniikka, välineharjoittelu, otteluharjoitukset, nyrkkeilyharjoitteet sekä venyttely.

Potkunyrkkeilyä voi harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita. Harjoituksissa kohenee kunto, paranee koordinaatiokyky, itsepuolustustaidot kehittyvät ja nautit mukavasta harrastuksesta reilujen harjoittelukavereiden kanssa.

Kurssin ohjaa Combat Heavenin Jimi Miettinen apuohjaajien kanssa.

Kurssin hinta on 119€. Peruskurssin kesto on neljä viikkoa, jonka jälkeen pääset kuukauden harjoittelemaan jatkoryhmän harjoituksissa. Kurssimaksun hinnalla pääset siis harjoittelemaan 29.5-29.7 (2kk) aikavälin. Klubijäsenet voivat osallistua peruskurssille 60€ hinnalla. Kurssille otetaan 16 osallistujaa.

Peruskurssin harjoitukset ovat maanantaina klo 18.30-19.30 sekä torstaina 20.00-21.00. Jatkoryhmän mukana pääset halutessasi harjoittelemaan jopa neljä kertaa viikkoon.

Huom. Tarjoamme kaikille peruskursseille osallistuville rahat takaisin tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä koe kamppailulajeja omaksesi ja peruutat osallistumisesi peruskurssille viikon sisällä kurssin aloituksesta, hyvitämme kurssimaksun loppuosan.

Toimi seuraavasti ilmoittautuessasi kurssille:

1. Klikkaa alempaa ”Ilmoittaudu tästä” (samalla rekisteröidyt Combat Heavenin jäsenrekisteriin).

2. Täytä vaadittavat tiedot ja allekirjoita sopimusehdot.

3. Kun olet rekisteröitynyt, päädyt sisäänkirjautumisen kohtaan. Kirjaudu sisään ja lisää ”Billing details” kohtaan pankkikortin tiedot. Maksukortin tiedot tulee olla lisättynä ennen kuin yrität maksaa kurssia!

4. Valitse ”Select membership options” kohdasta ”Potkunyrkkeilyn peruskurssi 29.5-29.7”. Huom lisää maksukorttisi tiedot ennen kuin yrität maksaa kurssia! Älä osta muita harjoituskausia.

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa Combat Heavenille potkunyrkkeilemään!

PS. Mikäli koet jotain ongelmia rekisteröitymisessä, ota yhteyttä Jimi Miettiseen +358505955645 tai jimi@combatheaven.fi